Van Jole. Advies en Management

info@vanjole.com
0164 272711

De core business van Van Jole

Organisatieadvies

Projectmanagement

Volg ons op Linkedin Volg ons op Twitter
Onze Missie

Van Jole Advies en Management investeert in een vertrouwensrelatie met zijn opdrachtgevers en levert met zijn ervaren adviseurs en interim-managers professioneel organisatieadvies en projectmanagement, waarbij ons doel is met een tijdelijke inzet een blijvend resultaat te realiseren.

Gericht op een duurzame relatie

Onze werkstijl richt zich op een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en kenmerkt zich door de volgende uitgangspunten:

  • Nuchter en objectief
  • Samen met de klant
  • Tijdelijke inzet, blijvend resultaat 

Bij het meest recente tevredenheidsonderzoek bij onze klanten werden de volgende doorslaggevende factoren genoemd om te kiezen voor onze organisatie:

  • Ervaren
  • Vertrouwd
  • Doen wat ze zeggen
  • Sneller dan gedacht
Voor een overzicht van onze opdrachtgevers kunt u kijken op recente opdrachtgevers.
  Nieuws
Zeeuwse arbeidsmarkt op weg naar 2020

Onze Senior HR-adviseur Bruno Houben heeft onlangs deelgenomen aan een inspirerend ronde-tafelgesprek bij Hét Ondernemers-belang, over bovengenoemd thema.
Hoe kan het Zeeuws arbeidspotentieel optimaal worden ingezet en hoe kunnen Zeeuwse bedrijven toekomstbestendig worden? Uit het debat kwam duidelijk naar voren dat de actuele vraagstukken op personeelsgebied, in combinatie met de ontwikkeling van social media, een nieuwe en andere benadering vragen van de HR-manager.

meer info >
Het Ontwikkelcentrum - expertisecentrum 'groen onderwijs'

Sinds 1 maart jl. is Arry Verhage van Van Jole actief als projectmanager bij het Ontwikkelcentrum.
Het Ontwikkelcentrum is het expertisecentrum voor ‘groen onderwijs’ en biedt in samenwerking met andere organisaties diensten aan die bijdragen aan effectief leren. Het Ontwikkelcentrum is onder meer actief op het gebied van ontwikkeling van (digitaal) lesmateriaal, advisering en trainingen & workshops.
meer info >

Overig nieuws