De core business van Van Jole
Home > Wie we zijn > Team

Ontmoet ons team

Van Jole is een netwerkorganisatie van ervaren managers en professionals.

De kern van onze organisatie bestaat uit een team van partners / vennoten, associés en professionals die gezamenlijk borg staan voor een hoogwaardig netwerk, als eerste aanspreekpunt voor onze relaties en een gedegen opvolging van de lopende opdrachten.


Martin van Kempen

Martin van Kempen, partner, is een succesvolle en zelfstandig werkende manager uit de bouwbranche, zowel commercieel als algemeen eindverantwoordelijk. Beschikt over veel ervaring met strategisch omgevingsmanagement. Hij heeft met succes diverse organisaties hersteld: focus bepaald, teams ge(re)organiseerd en blijvend omzet en winst vergroot.

 

Ed Smulders

De speerpunten van Ed's werkzaamheden zijn: interim-management, project-management en watergerelateerde adviezen (waaronder ook kennisoverdracht).
De mens staat bij zijn werk centraal, waarmee hij gewend is om gestelde doelen te bereiken.

 

Jeroen Verweij

Jeroen is breed inzetbaar op het terrein van mens en werk. U kunt hierbij denken aan interim HR-management, organisatieadvies, projectleiding en tijdelijke invulling van operationele HR-functies. Jeroen ondersteunt bedrijven bij het omgaan met huidige en toekomstige veranderingen, zoals ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

 

José Hartman

José Hartman is onze Office Manager. Zij is het eerste aanspreekpunt voor alle administratieve zaken die onze klanten betreffen. Ook is zij is gecertificeerd voor het afnemen van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA).

 

Ineke Broier

Ineke Broier is lid van het Office Management. Doordat zij kan bouwen op jarenlange ervaring op het gebied van financiële administratie, zorgt ze samen met haar collega voor een Back Office waarbij efficiëntie, klantgerichtheid en snel en adequaat handelen voorop staan. 

 

Vacature associés

Bij Van Jole is er ruimte voor associés. Een associé is een zelfstandig gevestigd adviseur, project- of interimmanager. Hij of zij is van seniorniveau, werkt zelfstandig, maar wil ook aansluiten bij het hoge kwaliteitsniveau en alle andere voordelen van een gevestigd bureau.