Van Jole. Advies en Management

info@vanjole.com
0164 272711

Team
Organisatie
Business partners
Kwaliteit
Recente opdrachtgevers
Ons logo
Downloads
Links
Ontmoet ons team
Van Jole is een netwerkorganisatie van ervaren managers en professionals.

De kern van onze organisatie bestaat uit een team van partners / vennoten, associés en professionals die gezamenlijk borg staan voor een hoogwaardig netwerk, als eerste aanspreekpunt voor onze relaties en een gedegen opvolging van de lopende opdrachten.
Jos van Jole

Jos van Jole is de initiatiefnemer en oprichter (1997) van Van Jole Advies en Management. Vanuit de overtuiging dat voor een gedegen advies en interim management het delen van ervaring, kennis en kunde essentieel is, heeft hij de organisatie uitgebouwd tot een professioneel netwerk dat actueel met 20 mensen actief is in Zuidwest-Nederland.

Profiel LinkedInE-mail : vanjole@vanjole.com

René Scholte

René Scholte heeft een bedrijfseconomische achtergrond. Hij heeft een management carrière doorlopen bij een aantal grote internationale ondernemingen in de chemie, de consumentengoederen en de zakelijke dienstverlening.  Daarbij heeft hij ruime ervaring opgedaan als controller en CFO.

Profiel LinkedInE-mail : scholte@vanjole.com

Martin van Kempen

Martin van Kempen, partner, is een succesvolle en zelfstandig werkende manager uit de bouwbranche, zowel commercieel als algemeen eindverantwoordelijk. Hij heeft met succes diverse organisaties hersteld: focus bepaald, teams ge(re)organiseerd en blijvend omzet en winst vergroot. Hij is commercieel en flexibel, voelt zich in veel situaties thuis. Volhouder, netwerker en team-player met een uitgebreid netwerk in de bouw, projectontwikkeling en bij architecten.

Profiel LinkedInE-mail : vankempen@vanjole.com

Arry Verhage

De activiteiten van Arry zijn gericht op het in samenhang ontwikkelen van organisaties, managers en medewerkers. Hierbij vervult hij een aantal rollen: projectleider, adviseur en trainer. Vaak ligt de sleutel voor verandering bij het management. Management development is daarom ook een belangrijke activiteit. Arry is een gedreven professional, perfectionist en teamplayer. Gesprekspartner en adviseur bij het verbinden van de ambities van organisaties met die van de medewerkers. Positieve kijk op de wereld en toekomstgericht.

Profiel LinkedInE-mail : verhage@vanjole.com

Jeroen Verweij

Jeroen is breed inzetbaar op het terrein van mens en werk. U kunt hierbij denken aan interim HR-management, organisatieadvies, projectleiding en tijdelijke invulling van operationele HR-functies. Jeroen ondersteunt bedrijven bij het omgaan met huidige en toekomstige veranderingen, zoals ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Een voorbeeld hiervan is de inzet van social media in het recruitmentproces.  Jeroen is pragmatisch, daadkrachtig en gericht op het behalen van resultaat.

Profiel LinkedInE-mail : verweij@vanjole.com

Ed Smulders

De speerpunten van Ed's werkzaamheden zijn: interim-management, project-management en watergerelateerde adviezen (waaronder ook kennisoverdracht).
Onder het motto “brengt mensen naar oplossingen” werkt hij het liefste met kleine tot middelgrote teams of organisaties, maar schuwt ook de aanpak van de (grotere) projecten niet. De mens staat bij zijn werk centraal, waarmee hij gewend is om gestelde doelen te bereiken.
Daarnaast is Ed actief in het overdragen van kennis.

Profiel LinkedInE-mail : smulders@vanjole.com

Bruno Houben


Bruno heeft zijn opleiding Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Aanvullend heeft hij diverse management- en personeelsopleidingen gevolgd, waaronder Strategisch HR Management aan de Open Universiteit.
Bruno heeft diverse senior personeelsfuncties vervuld binnen de industriële en zakelijke dienstverlening, in verschillende sectoren; zowel profit als non-profit.
Bruno is een professionele interim HR-manager, sterk in analyseren en structureren.E-mail : houben@vanjole.com

José Hartman
José Hartman is onze Office Manager. Met haar ruime ervaring in gelijksoortige functies binnen media en makelaardij heeft zij nu haar plek gevonden binnen onze club.
Alle processen binnen Back Office worden door haar verder geprofessionaliseerd. Zij is het aanspreekpunt voor alle administratieve zaken die onze klanten betreffen en beheert en bewaakt alle gemaakte afspraken.

Profiel LinkedIn

E-mail : hartman@vanjole.com

Ineke Broier
Ineke Broier is lid van het Office Management. Doordat zij kan bouwen op jarenlange ervaring op het gebied van financiële administratie, zorgt ze samen met haar collega voor een Back Office waarbij efficiëntie, klantgerichtheid en snel en adequaat handelen voorop staan. 

Profiel LinkedIn

E-mail : broier@vanjole.com

Vacature associés
Bij Van Jole is er ruimte voor associés. Een associé is een zelfstandig gevestigd adviseur, project- of interimmanager. Hij of zij is van seniorniveau, werkt zelfstandig, maar wil ook aansluiten bij het hoge kwaliteitsniveau en alle andere voordelen van een gevestigd bureau.

E-mail : info@vanjole.com

Vacature stagiaires
Wij zijn warm voorstander van stages en stagiaires. De aansluiting tussen onderwijs en praktijk is een belangrijke schakel in het kwaliteitsdenken dat inherent is aan ons werk. Daarom maken wij zoveel mogelijk ruimte voor stageplaatsen. De aard van ons werk maakt dat dit vooral plaatsen zijn voor afgestudeerden aan hogeschool of universiteit.
Voor ondersteuning van de Back Office zijn ook andere stageplaatsen mogelijk.

E-mail : info@vanjole.com