Van Jole. Advies en Management

info@vanjole.com
0164 272711

Team
Organisatie
Business partners
Kwaliteit
Recente opdrachtgevers
Ons logo
Downloads
Links
Business partners

Voor werkzaamheden die niet tot onze core business behoren maar daar wel van in het verlengde liggen, zoals werving en selectie, HR Tools en op het gebied van de zorg zijn wij in kontakt met verschillende business partners. Per saldo zijn we vanuit onze organisatie in staat om onze opdrachtgevers een compleet pakket van gewenste ondersteuning te bieden.BOOM

Door de krachten op het vlak van communicatie en creatie te bundelen, biedt BOOM een doeltreffend concept dat strategie verbindt met creativiteit. Op deze wijze helpt BOOM organisaties met hun integrale communicatie of onderdelen daarvan, zoals de positionering, het communicatiebeleid, het logo, de website, brochures en campagnes.
Justion Advocaten

Justion Advocaten is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Rotterdam en Middelburg. Zij bieden kwalitatief hoogwaardige rechsthulp aan zowel bedrijven, (semi) overheden en instellingen, alsmede aan particulieren, waarbij zij hun brede expertise graag inzetten om u optimaal te kunnen adviseren om tot een adequate oplossing van uw geschil te komen en waar nodig te procederen.
Custom Management

Custom Management vormt een maatschap van ervaren algemeen directeuren die tijdelijke opdrachten uitvoert op bestuurs- en directieniveau en leiding geeft aan complexe projecten. Dat doen ze kortweg gezegd door de problemen in kaart te brengen en de doelstellingen te formuleren, de daarop volgende operaties te coördineren en te begeleiden en vervolgens de beoogde veranderingen te implementeren.
Quality Options

Quality Options heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van interactieve bijeenkomsten. Zij werken met elektronische tools als OptionFinder®, Training & Meeting® en Grouputer®. Hun echte expertise ligt in de procesmatige ondersteuning van het gebruik van deze elektronische tools.
E.N.C. Consultancy

ENC Consultancy is een management adviesorganisatie op het gebied van interimmanagement, projectmanagement en organisatieadvies. De organisatie bestaat uit een netwerkorganisatie van ervaren professionals in de interim- en advieswereld. Met name richt ze zich op het bedrijfsleven, in het bijzonder op handel en industrie.