De core business van Van Jole
Home > Wie we zijn > Ons logo

Het logo van Van Jole

Met enige regelmaat krijgen we opmerkingen over ons logo: frisse kleuren en goed herkenbaar, maar wat is de achtergrond van het logo en waar staat het voor?

Inderdaad, ook achter het logo van Van Jole zit een verhaal. Het verhaal van wat we willen zijn en willen uitdragen.
We zijn een organisatie waarin we de verschillende kwaliteiten willen bundelen, kwaliteit, ondernemerschap en creativiteit.
Zowel de bundeling, de verstrengeling van de verschillende competenties en de aard van de competenties komen tot uitdrukking in ons logo.

De vormgeving van het logo verbeeldt de verstrengeling van de competenties en de kleuren geven de aard van de competenties:

Blauw staat voor kwaliteit
Rood staat voor ondernemerschap
Geel voor creativiteit.

Met één oogopslag weet ieder waar voor we staan.

Niet onbelangrijk is, naast de naam van onze organisatie, de toevoeging van de ondertekst ‘Advies en Management’.

Wat willen we hiermee tot uitdrukking brengen?

De meeste organisaties beperken zich tot òf het geven van adviezen dan wel het leveren van management ondersteuning voor organisatieveranderingen.
De kracht van onze organisatie is dat we niet alleen adviezen geven maar ook bereid zijn de verantwoordelijk te willen nemen voor het in de praktijk brengen van deze adviezen en het leveren van verantwoordelijk management voor implementatieprocessen.

Geen loze kreten maar bewezen praktijk bij tal van onze opdrachtgevers die hun waardering voor onze organisatie omzetten in vervolgopdrachten.