Van Jole. Advies en Management

info@vanjole.com
0164 272711

Werken bij Van Jole
Werken bij en met Van Jole: zelfstandigheid en samenwerking

Werken als zelfstandig interim professional is een geweldige ervaring. Je komt op de meest interessante plaatsen en wordt gesteld voor boeiende uitdagingen. De opdrachten verschillen voortdurend in omvang, soort organisatie en duur. Echt iets voor zelfstarters die hun tanden ergens in durven te zetten en die er voor willen gaan.

Van Jole kiest er bewust voor haar diensten te verrichten door de inzet van zelfstandige Interim Professionals. Een bedrijfsmodel dat is gebaseerd op samenwerking en dat past in deze tijd waarin medewerkers ook ondernemers moeten zijn.

Van Jole wil groeien en niet de oren laten hangen naar de economische recessie, maar kijken waar onze kansen liggen ... en waar we kunnen scoren. Daarom zoeken we voortdurend contact met nieuwe Interim Professionals. Past deze vorm van werken jou, lees dan verder hoe we elkaar kunnen vinden.

Vele verschillende opdrachtgevers
Onze relaties vind je in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en in de overheid en wij ondersteunen hen met organisatieadvies, interimmanagement en projectmanagement. 

Onze opdrachten zijn daardoor heel divers en vragen mensen met verschillende soorten werkervaring. Zowel generalisten als specialisten. Bij voorkeur breed inzetbaar, flexibel en ondernemend. Daarbij is opleiding belangrijk, maar wat je de afgelopen jaren hebt gepresteerd is nog veel belangrijker.

Een bijzondere werkkring
Van Jole biedt een bijzondere werkkring, waarin onze samenwerking met Interim Professionals vorm krijgt in een samenwerkingsovereenkomst en die naar de wens van de Interim Professional bestaat uit een rol als professional of als associé en wat ons betreft altijd de mogelijkheid biedt om partner te worden.

Van Jole wordt bestuurd door Jos van Jole en René Scholte die samen tevens de dagelijkse leiding hebben.

Elke partner fungeert als contactpersoon voor associés. Zij ontmoeten elkaar regelmatig in verschillende taskforces met het oogmerk gezamenlijke inspanningen te verrichten die leiden tot het vergroten van het opdrachten portfolio van het kantoor. Daarnaast ontmoeten wij de bredere kring van onze Interim Professionals regelmatig in persoonlijk contact en op onze professionals bijeenkomsten.

In onze samenwerking is elke Interim Professional zelfstandig ondernemer en contracteren we elkaar op projectbasis.

Ben jij degene die wij zoeken?
Wij zoeken ondernemers. Mensen die al als zelfstandig adviseur, project- of interimmanager in de markt staan en daar een behoorlijk aantal jaren ervaring in hebben. Mensen die het niet nodig hebben om aangesloten te zijn bij een bureau, maar daarvan wel de evidente voordelen zien. Om een goede match te hebben, besteden we niet alleen aandacht aan je cv, maar ook aan je persoonlijke gedragskenmerken.

Ben je nog niet zover, maar zit je daar dicht tegenaan? Je hebt wat ons betreft een goede basis met werkervaring in minimaal twee leidinggevende functies als projectleider of manager en een goede opleiding.

Waarom zou je voor Van Jole kiezen?
Van Jole heeft niet alleen een hoge toegevoegde waarde voor zijn opdrachtgevers, maar ook voor de opdrachtnemers. Een kernteam dat onze adviseurs en managers begeleidt naar de opdracht en in de opdracht. Dat voortdurend de vinger aan de pols houdt en garant staat voor kwaliteit. Dat zorgt voor een uitstekende match tussen de opdrachtgever, de opdrachtnemer en de opdracht zelf. Waardoor je basisvoorwaarden zijn ingevuld en de weg open ligt naar succes.

Kortom; een uitruil van waarden.

Interesse?
Wanneer jouw profiel past en wanneer je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op om nader kennis te maken. Stuur een e-mail met je cv en korte schets van je motivatie en waar je over een aantal jaren wilt staan. Doe er ook een foto bij.