Van Jole. Advies en Management

info@vanjole.com
0164 272711

Werken bij Van Jole
Vacatures
Vacature Omgevingsmanager

Voor verschillende projecten in Zuidwest-Nederland zijn we op zoek naar gekwalificeerde omgevingsmanagers.
Als omgevingsmanager leg je verbanden tussen het project en de omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de totale beeldvorming van de buitenwereld en draagt zorg voor een juiste communicatie met overheid, burgers en leveranciers. Je verzorgt het inventariseren van het vergunningentraject en coördineert de aanvraag daarvan. Daarnaast bewaak je de voortgang van het proces. Je vertegenwoordigt het projectteam naar de omgevingspartijen en
je beheerst het juridische, ambtelijke en politiek-bestuurlijke krachtenspel rondom het project. Andersom vertegenwoordig je ook de omgeving naar het projectteam.

Het werk vereist HBO werk- en denkniveau. Je hebt relevante ervaring op het gebied van omgevingsmanagement en met name ervaring opgedaan met aan infrastructuur gerelateerde vergunningen (wegen, bruggen, tunnels, ondergrondse leidingen etc.).

Wij zoeken professionals met gevoel voor (politieke) verhoudingen die beschikken over voldoende diplomatieke vaardigheden om netwerken op te bouwen en te onderhouden.
Het werk vereist tact, geduld en uithoudingsvermogen om deze intensieve en vaak langlopende projecten succesvol af te ronden.

Voor meer informatie : Martin van Kempen